Prostreno.cz

Vepřová panenka s rozmarýnem

Marinovaná vepřová panenka s chutí rozmarýnu, skvělý nedělní oběd.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 55min

    15min příprava

    40min vaření

  • 835 kJ / 199 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy4g
tuky15g

Ingredience na

  • 800 g vepřové panenky
  • Na marinádu
  • 100 ml červeného octa balsamico
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 1 lžička sušeného česneku
  • 1/2 lžičky mletého zázvoru
  • 1 lžíce hnědého cukru
  • 3 snítky čerstvého rozmarýnu
  • 2 špetky soli

Postup přípravy

  1. Dobře promíchejte všechny ingredience na marinádu. Omyté maso vložte do pečícího sáčku, přidejte marinádu a sáček uzavřete. Maso dejte na noc do lednice.
  2. Pak dejte maso v pečícím sáčku do pekáčku a pečte v troubě 30 minut.
  3. Maso ze sáčku vyndejte i s marinádou do pekáčku a pečte ještě 10 minut. Podávejte se zeleninou.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka s rozmarýnem

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat