55min
15min příprava
40min vaření
786 kJ
energetická hodnota na 100g
130 Kč
cena za celý pokrm
Nutriční informace na 100 gramů:15g tuky2g sacharidy11g bílkoviny
Marinovaná vepřová panenka s chutí rozmarýnu, skvělý nedělní oběd.
Ingredience na
1 porce
2 porce
3 porce
4 porce
5 porcí
6 porcí
7 porcí
8 porcí
9 porcí
10 porcí
11 porcí
12 porcí
13 porcí
14 porcí
15 porcí
16 porcí
17 porcí
18 porcí
19 porcí
20 porcí
Uložit recept do kuchařky
800 g
vepřové panenky
Na marinádu
100 ml
červeného octa balsamico
2 lžíce
sójové omáčky
3 lžíce
olivového oleje
1 lžička
sušeného česneku
1/2 lžičky
mletého zázvoru
1 lžíce
hnědého cukru
3 snítky
čerstvého rozmarýnu
2 špetky
soli
Postup přípravy
Dobře promíchejte všechny ingredience na marinádu. Omyté maso vložte do pečícího sáčku, přidejte marinádu a sáček uzavřete. Maso dejte na noc do lednice.
Pak dejte maso v pečícím sáčku do pekáčku a pečte v troubě 30 minut.
Maso ze sáčku vyndejte i s marinádou do pekáčku a pečte ještě 10 minut. Podávejte se zeleninou.