Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Svíčkové medailonky s jahodami

lanvin
17hlasů
Hodnotit

35min

15min příprava

20min vaření

564 kJ

energetická hodnota na 100g

149 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:11g tuky4g sacharidy5g bílkoviny

Nezvyklá kombinace surovin, ale ta chuť! Nebojte se v kuchyni experimentovat.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 250 g jahod - můžou být i mražené
  • 60 ml octa balsamico
  • 2 lžičky práškového cukru
  • 2 hrsti polníčku
  • 5 lžic olivového oleje
  • 100 ml vývaru
  • 1 hrst bazalky
  • 400 g vepřové panenky
  • 6 špetek soli
  • 6 špetek drceného pepře

Postup přípravy

  • Jahody překrojte napůl a promíchejte s cukrem a octem. Nechte stát 15 minut.
  • Na talíře rozložte omytý, osušený polníček, pokapaný olivovým olejem. Vepřovou panenku nakrájejte na plátky, lehce posypte solí a pepřem.
  • Na pánvi s rozehřátým olejem zprudka orestujte z každé strany 2 minuty. Zmírněte oheň a pečte ještě 10 minut.
  • Porce položte na připravený polníček a přikryjte alobalem.
  • Na pánev, na které jste restovali maso dejte vývar, přiveďte k varu, přidejte jahody a 2 minuty vařte na mírném ohni.
  • Hotovou omáčkou přelijte maso a posypte bazalkou.
Batátová polévka se špenátem

Batátová polévka se špenátem

3 hlasy
55min 344kJ 99 Kč
Bramborový salát s jogurtem

Bramborový salát s jogurtem

4 hlasy
45min 408kJ 55 Kč

Podobné recepty

Vepřové plátky s hříbky

Vepřové plátky s hříbky

19 hlasů
1h a 35min 541 kJ 186 Kč
Vepřové plátky s nivou v alobalu

Vepřové plátky s nivou v alobalu

36 hlasů
40min 694 kJ 111 Kč
Vepřová kapsa se sýrem a tymiánem

Vepřová kapsa se sýrem a tymiánem

20 hlasů
25min 882 kJ 105 Kč
Vepřové plátky v oříškové krustě

Vepřové plátky v oříškové krustě

30 hlasů
20min 902 kJ 78 Kč
Vepřové na hříbkách s těstovinami

Vepřové na hříbkách s těstovinami

17 hlasů
45min 254 kJ 116 Kč
Grilovaná vepřová žebírka ovoněná kávou Carte Noire

Grilovaná vepřová žebírka ovoněná kávou Carte Noire

24 hlasů
45min 1127 kJ 193 Kč

Články nejen o vaření