Prostreno.cz

Smažená ryba s petrželovým máslem

Jednoduše připravená ryba je naprosto báječná s česnekovým petrželovým máslem a bylinkami .

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 1193 kJ / 285 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy3g
tuky26g

Ingredience na

  • K podávání
  • 0.5 svazku zelené petrželky
  • 180 g másla
  • 2 špetky soli
  • 1 stroužek prolisovaného česneku
  • 1 ks citron - nakrájený na klínky
  • K přípravě
  • 4 porce rybího filé á 180-200 g - dle vlastního výběru a chuti
  • 2 lžičky bylinkové soli
  • 1 lžíce lístků čerstvého tymiánu
  • 1 lžíce čerstvého estragonu
  • Na smažení
  • 2 lžíce oleje
  • 4 lžíce másla

Postup přípravy

  1. Půl svazku zelené petrželky nakrájejte a dobře promíchejte se 180 g másla ,stroužkem prolisovaného česneku a 2 špetkami soli. Vytvarujte váleček a máslo dejte do chladničky.
  2. Porce ryby z obou stran posypte bylinkovou solí .
  3. Na másle s olejem ryby opečte z obou stran dozlatova,během pečení posypte ryby nasekaným estragonem a lístky tymiánu .
  4. Ryby podávejte s připraveným petrželovým máslem a s klínky citrónu.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    58,60g
  • Sacharidy:

    123,70g
    • Cukry:

      7,60g
  • Tuky:

    271,98g
  • Vláknina:

    28,00g

Aktivita pro spálení: 285 kcal

35

minut jízdy na kole

27

minut běhu

85

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Smažená ryba s petrželovým máslem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat