Prostreno.cz

Cizrna s rajčaty

Zdravá cizrna s kadeřávkem, rajčaty a sýrem bude chutnat i těm,kteří cizrnu moc nemusí.

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 1h a 35min

    20min příprava

    1h a 15min vaření

  • 0 kJ / 0 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny0g
sacharidy0g
tuky0g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 300 g suché cizrny
  • 1 plechovka drcených rajčat á 400 g
  • 250 g čerstvého kadeřávku - nebo čerstvé kapusty
  • 0.5 lžičky soli
  • 0.5 lžičky chilli vloček - vollitelné
  • Na posypání
  • 150 g strouhaného,tvrdého sýra

Postup přípravy

  1. Cizrnu nasypte do hrnce,zalijte ji vodou a nechte přes noc namočenou. Druhý den cizrnu s sceďte,zalijte ji čerstvou vodou a cizrnu uvařte doměkka. Můžete také použít cizrnu konzervovanou .
  2. Z listů kadeřávku před dalším zpracováním nejprve odřízněte tuhé řapíky a pak i silná bílá žebra. Kadeřávek nakrájejte nadrobno .
  3. K uvařené cizrně vmíchejte rajčata,drobně nakrájený kadeřávek,nebo kapustu ,podle chuti osolte ,přidejte chilli vločky a duste 15 minut .
  4. Před podáváním posypte strouhaným sýrem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    0,00g
  • Sacharidy:

    0,00g
    • Cukry:

      0,00g
  • Tuky:

    0,00g
  • Vláknina:

    0g



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s brokolicí

(26 hlasů)

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Cizrna s rajčaty

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat