Prostreno.cz

Treska ve smetanové omáčce

Jemné rybí maso zvýrazní smetanová omáčka s olivami a červenou paprikou.

Ohodnotit
(2 hlasů)
sun
  • 45min

    20min příprava

    25min vaření

  • 432 kJ / 103 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy6g
tuky8g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Porce tresky osolte, opepřete a vložte do zapékací misky.
  2. Ryby posypte na plátky nakrájenou cibulí, přidejte překrojené olivy, na proužky nakrájenou papriku, oloupaný, překrojený česnek a nesekanou petrželku.
  3. Ve smetaně velmi důkladně rozmíchejte škrobovou moučku a smetanu přilijte k rybám.
  4. Takto připravené ryby dejte na 20-25 minut do trouby předehřáté na 180°C .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    23,30g
  • Sacharidy:

    199,75g
    • Cukry:

      10,20g
  • Tuky:

    31,81g
  • Vláknina:

    31,16g

Aktivita pro spálení: 103 kcal

12

minut jízdy na kole

9

minut běhu

30

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Domácí granola

(2 hlasů)

Špenátová omeleta

(34 hlasů)

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Treska ve smetanové omáčce

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat