Prostreno.cz

Rybí filé s koprovou omáčkou

Opečené rybí filety se smetanovo- koprovou omáčkou .

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 1h a 5min

    20min příprava

    45min vaření

  • 2543 kJ / 607 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy22g
tuky58g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 4 porce chlazeného rybího filé á 180 g - nejlépe treska
  • 1 ks malá cibule - oloupaná,drobně nakrájená
  • 2 lžíce oleje
  • 2 lžíce másla
  • 0.5 lžičky soli
  • 1 lžíce barevného pepře
  • Na omáčku
  • 300 ml 33% smetany
  • 1.5 lžičky kukuřičného škrobu
  • 0.5 hrnku čerstvého , nakrájeného kopru
  • 0.5 lžíce strouhané citronové kůry
  • 2 špetky soli
  • 1 lžička pískového cukru

Postup přípravy

  1. V rendlíku zahřejte smetanu , ve které rozmíchejte kukuřičný škrob , přiveďte k varu a vařte 10 minut .
  2. Smetanu dochuťte solí , cukrem a odstavte z ohně.
  3. Do smetany vmíchejte nasekaný kopr a citronovou kůru .
  4. Na 2 lžících oleje a dvou lžících másla nechte zesklovatět nakrájenou cibuli.
  5. Porce ryby osolte , přidejte je k cibuli , posypte pepřem a opečte je z obou stran dozlatova.
  6. Ryby podávejte přelité omáčkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    10,90g
  • Sacharidy:

    246,40g
    • Cukry:

      106,80g
  • Tuky:

    184,42g
  • Vláknina:

    25,00g

Aktivita pro spálení: 607 kcal

75

minut jízdy na kole

57

minut běhu

181

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Palačinky

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Rybí filé s koprovou omáčkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat