Prostreno.cz

Jehněčí kýta s kuskusem

Pro středomořskou kuchyni je typická jednoduchá příprava a voňavé koření. Skvělá příloha je kuskus.

06.08.2021 sun
1h a 45min

30min příprava

1h a 15min vaření

1150 kJ / 274 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. V malém pekáčku na rozehřátém oleji opečte ze všech stran jehněčí maso.
  2. Maso jemně osolte,posypte kořením ,podlijte masovým vývarem a duste v troubě předehřáté na 180°C doměkka.
  3. Kuskus nasypte do menšího hrnce,zalijte zeleninovým vývarem ,přikryjte a nechte 10- 15 minut stát,pak „načechrejte „ kuskus vidličkou.
  4. Jehněčí maso podávejte s kuskusem .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    2640,30 g
  • Sacharidy:

    86,70 g
    • Cukry:

      0,45 g
  • Tuky:

    2274,15 g
  • Vláknina:

    4,95 g

Aktivita pro spálení:

7885 kcal
985

minut jízdy na kole

750

minut běhu

2353

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Jehněčí kýta bez kosti

250 kcal / 100g
B25 g
S0 g
T10 g

Zeleninový vývar

5 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

vývar

10 kcal / 100g
B1,5 g
S7,5 g
T0,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jehněčí kýta s kuskusem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba