Prostreno.cz

Zelná polévka s červenými fazolemi

Polévka z čerstvého zelí s fazolemi , mrkví a rýží .

18.10.2021 sun
55min

20min příprava

35min vaření

115 kJ / 27 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. V hrnci rozehřejte olej , přisypte nakrájenou cibuli a nechte ji zesklovatět.
  2. Přidejte nakrájený česnek , nakrájenou mrkev a vývar . Vařte 10 minut.
  3. Do polévky přidejte na nudličky nakrájené zelí , estragon, scezené , propláchnuté fazole , rajčatové pyré a vařte 15 minut
  4. Do polévky vmíchejte vařenou rýži a polévku nechte projít varem.
  5. Polévku dochuťte solí a pepřem.
  6. Před podáváním posypte polévku nakrájenou petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    42,93 g
  • Sacharidy:

    220,04 g
    • Cukry:

      27,41 g
  • Tuky:

    49,18 g
  • Vláknina:

    18,72 g

Aktivita pro spálení:

133 kcal
16

minut jízdy na kole

12

minut běhu

39

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Zelené konzervované fazole

0 kcal / 100g
B1,04 g
S4,11 g
T0,39 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

Zeleninový vývar

5 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

Mletý pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Zelná polévka s červenými fazolemi

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba