Prostreno.cz

Pikantní brambory

Recept z asijské kuchyně na váš stůl.

Ohodnotit
(3 hlasů)
sun
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 457 kJ / 109 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy16g
tuky5g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 8 ks středně velkých brambor - stejně velkých
  • 4 lžíce oleje
  • 1 stroužek prolisovaného česneku
  • 0.5 lžičky koření pěti vůní
  • 0.5 lžičky chilli
  • 1 špetka cukru
  • 0.5 lžičky soli
  • Na ozdobu
  • 1 snítka čerstvé máty

Postup přípravy

  1. Oloupané brambory uvařte v mírně osolené vodě, dokud se neuvaří „ al dente „ . (Ne úplně doměkka) .
  2. Brambory nakrájejte na plátky a nasypte je do malého pekáčku .
  3. Přidejte koření, podle chuti sůl , chilli , olej,česnek ,cukr a lehce promíchejte .
  4. Pekáček dejte do trouby předehřáté na 220 ° C a brambory pečte dozlatova .
  5. Před podáváním ozdobte mátou .





Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Snídaně z lásky

(35 hlasů)

Pečená vejce s pažitkou

(15 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Pikantní brambory

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat