Prostreno.cz

Komentáře k receptu

Anonym 31.01.2022

Anonym 30.01.2022

mirecka88 28.01.2022

Mňam, tak teď se mně ale opravdu sbíhají sliny po jazyku. Jak já bych si ráda dala nějakou kvalitní rybičku na másle. Dělala jsem naposledy pstruha, ale moc se mi nepovedl. Připálila jsem ho totiž. Jaké jídlo je vaše nejoblíbenější pokud se mohu zeptat?

Věra mirecka88 30.01.2022

Hele moje je nejoblíbenější asi vepřo knedlo zelo. To děláme téměř jednou měsíčně a nikdy jsem se té dobroty prostě nepřejedla. Umím to maso velmi dobře uvařit, mám totiž nějaké kvalitní nádobí ze zgastro .cz. Když jsem byla na škole, učila jsem se vařit za pochodu. A dnes už mi to docela jde.

Libuše mirecka88 30.01.2022

A jak ti ty začátky šly? Asi nic moc, viď? Já bych se chtěla naučit taky vařit, ale bere to co vím moooc času. Já na to ale čas nemám. Dělám školu a do toho pracuji, víš? Nemám čas prostě po večerech ještě vařit. Je to se mnou náročné, já vím no :/ Ale co se toho vaření týče, tak tobě držím pěsti.

Anonym 28.01.2022

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat