Prostreno.cz

Treska se šalotkou a bylinkami

Rozpálená pánev, treska , máslo , šalotka , bylinky a večeře je hotová.

Ohodnotit
(3 hlasů)
sun
  • 40min

    10min příprava

    30min vaření

  • 768 kJ / 183 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy6g
tuky17g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. V pánvi na středním plameni nechte rozpustit máslo.
  2. Přidejte olej , nakrájenou šalotku a nechte ji zesklovatět.
  3. Porce ryby osolte ,opepřete a vložte je do pánve se šalotkou.
  4. Pečte z každé strany 7- 10 minut-podle velikosti porcí . Během otáčení posypte ryby pažitkou a petrželkou.
  5. Podávejte s plátky citronu .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    17,10g
  • Sacharidy:

    75,90g
    • Cukry:

      8,00g
  • Tuky:

    184,90g
  • Vláknina:

    27,00g

Aktivita pro spálení: 183 kcal

22

minut jízdy na kole

17

minut běhu

54

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Treska se šalotkou a bylinkami

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat