Prostreno.cz

Hovězí maso dušené s karotkou

Hovězí maso doplněné jemnou karotkou .

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 2h a 50min

    20min příprava

    2h a 30min vaření

  • 214 kJ / 51 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy6g
tuky2g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 700 g hovězího masa na dušení
  • 1 ks oloupaná , nakrájená cibule
  • 6 ks karotek - oloupané ,překrojené
  • 1 ks malý tuřín - oloupaný , nakrájený
  • 600 ml hovězího vývaru
  • 2 lžíce rajčatového protlaku
  • 2 lžičky bylinkové soli
  • 1 ks prolisovaný stroužek česneku
  • 4 lžíce oleje
  • 2 špetky soli
  • 3 špetky mletého pepře

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na větší kousky a opečte je na oleji .
  2. Přidejte nakrájenou cibuli , nakrájený tuřín , bylinkovou sůl a vývar. Duste až bude maso skoro měkké.
  3. K masu přidejte karotku ,prolisovaný česnek , rajčatový protlak a duste doměkka .
  4. Podle potřeby dochuťte solí a pepřem.





Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rybí karbanátky

(5 hlasů)

Dušená zelenina s rýží

(2 hlasů)

Játra dušená s paprikami

(4 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Hovězí maso dušené s karotkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat