Prostreno.cz

Hovězí na černém pivu

Kostky hovězího masa s mrkví dušené v troubě .

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 2h a 20min

    20min příprava

    2h a 0min vaření

  • 992 kJ / 237 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny15g
sacharidy13g
tuky14g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 700 g hovězího zadního masa
  • 1 lžíce másla
  • 2 lžíce oleje
  • 0.5 lžičky soli
  • 0.5 lžičky drceného černého pepře
  • 2 ks mrkve
  • 300 ml černého piva
  • 200 ml smetany na vaření
  • 1 lžíce bio sójové omáčky
  • 2 ks bobkové listy
  • 4 kuličky jalovce
  • 1 větvička čerstvého rozmarýnu
  • 0.5 lžíce kukuřičného škrobu

Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 180 ° C.
  2. Maso nakrájejte na kostky.
  3. Očištěnou mrkev nakrájejte na kolečka .
  4. V pekáčku s rozehřátým olejem a máslem kostky masa opečte. Maso osolte a opepřete.
  5. K masu přidejte nakrájenou mrkev , bobkový list , jalovec, rozmarýn , sójovou omáčku a pivo .
  6. Maso přikryjte , dejte do trouby a duste doměkka.
  7. Pokud je třeba , přidejte k masu během dušení vodu , nebo pivo .
  8. Pekáček s měkkým masem vyndejte z trouby a postavte na sporák .
  9. K masu přidejte škrob rozmíchaný ve smetaně a na mírném ohni vařte 10 minut, nebo až omáčka zhoustne.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    48,84g
  • Sacharidy:

    208,10g
    • Cukry:

      5,40g
  • Tuky:

    216,45g
  • Vláknina:

    29,10g

Aktivita pro spálení: 237 kcal

29

minut jízdy na kole

22

minut běhu

70

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Hovězí na černém pivu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat