Prostreno.cz

Komentáře k receptu

Anonym 06.07.2022

Anonym 01.04.2022

Anna 29.03.2022

Mňam, tak tu panenku si musím někdy ale taky udělat. Nemáte někdo prosím tip na nějaké titanové nádobí, ve kterém by se takové maso dalo perfkektně připravit? Chceme se s manželem vybavit odznova kuchyň, tak ať to udělám pořádně.

Iveta Anna 30.03.2022

Hele já titanové nádobí nakupovala dříve na zgastro .cz, ale nevím jestli ten e-shop dnes ještě funguje. Přece jenom je to už asi 5 let co jsem na ten web zavítala. A to se prostě může cokoliv změnit, vždyť to znáš.

Anna Anna 30.03.2022

Hele, tak jsem se na ten web https://www.zgastro.cz/3-titanove-nadobi koukala a dokonce jsem našla Titanové hrnce za 1460 kč, to je super. Nedoufala jsem ani v to, že bych kvalitní hrnce sehnala za takovou cenu. Mockrát ti děkuji. Mohu se nějak odvděčit?

Iveta Anna 31.03.2022

Hele to nestojí za řeč. Já jsem ráda že jsem si takhle s někým pokecala. Vůbec se nestresuj tím, že bys mně měla nějak odměnit. Já jsem ráda za takový pokec. A teď už letím spát, jsem dnes hrozně unavená, víš?

Anonym 29.03.2022

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat