Prostreno.cz

Rybí karbanátky

Tyhle karbanátky budou skvělé z mořských i sladkovodních ryb. Rybí filé si vyberte dle vlastní chuti .

Ohodnotit
(6 hlasů)
  • 55min

    25min příprava

    30min vaření

  • 405 kJ / 97 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy7g
tuky5g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 180 ° C .
  2. Plech vyložte pečícím papírem .
  3. Toustový chléb dejte do malé misky a pokapejte ho mlékem .
  4. Rybí filé nasekejte nadrobno a nasypte ho do misky.
  5. Přidejte lehce vymačkaný toustový chléb , rozšlehané vejce ,česnek ,petrželku , pepř a sůl. Vše dobře promíchejte.
  6. Pokud není směs konzistentní , přidávejte po troškách strouhanku, dokud se směs nelepí na ruce a dají se tvarovat karbanátky.
  7. Ze směsi tvarujte malé karbanátky a pokládejte je na plech vyložený pečícím papírem.
  8. Karbanátky pokapejte olejem ,přikryjte je alobalem a vložte je do předehřáté trouby , pečte 25-30 minut.





Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Toasty s rajčaty

(23 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(12 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Rybí karbanátky

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat