Prostreno.cz

Hovězí maso na kmínu

Chuť dušeného masa zvýrazní kmín a černé pivo .

Ohodnotit
(5 hlasů)
  • 3h a 0min

    20min příprava

    2h a 40min vaření

  • 892 kJ / 213 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny16g
sacharidy3g
tuky15g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 700 g hovězího masa - krk , nebo kližka
  • 4 lžíce oleje
  • 0.5 lžičky soli
  • 3 špetky mletého pepře
  • 1 ks cibule - oloupaná , nakrájená
  • 1.5 lžičky drceného kmínu
  • 250 ml černého piva
  • 250 ml masového vývaru

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na stejně velké kostky .
  2. V hrnci na oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli .
  3. Přidejte nakrájené maso a opečte ho ze všech stran.
  4. Maso osolte ,opepřete , posypte kmínem a promíchejte.
  5. K masu přilijte vývar a pivo. Přikryté duste doměkka. Pokud je třeba , přidejte vývar.
  6. Šťávu můžete zahustit nastrouhaným suchým chlebem .
  7. Podávejte s rýží , kuskusem , nebo knedlíkem .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    54,50g
  • Sacharidy:

    122,30g
    • Cukry:

      12,20g
  • Tuky:

    141,05g
  • Vláknina:

    36,00g

Aktivita pro spálení: 213 kcal

26

minut jízdy na kole

20

minut běhu

63

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Hovězí maso na kmínu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat