Prostreno.cz

Pstruh s kapary

Skvělý způsob přípravy této ryby, lehce pikantní recept na jednu z nejlepších sladkovodních ryb. Tento recept je jednoduchý, rychlý a výsledek je dokonalý.

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 50min

    15min příprava

    35min vaření

  • 766 kJ / 183 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy3g
tuky18g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 190°C.
  2. Omytého pstruha osušte , osolte ho a opepřete .
  3. Oloupaný česnek nakrájejte na plátky ,rajčata překrojte .
  4. Do zapékací misky nasypte rajčata , přidejte česnek , kapary a olivy.
  5. Na zeleninu položte pstruha.
  6. Pstruha podlijte vínem, na pstruha položte plátky másla a dejte ho do předehřáté trouby , pečte podle velikosti pstruha 25- 40 minut.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    20,00g
  • Sacharidy:

    105,80g
    • Cukry:

      10,00g
  • Tuky:

    85,68g
  • Vláknina:

    31,00g

Aktivita pro spálení: 183 kcal

22

minut jízdy na kole

17

minut běhu

54

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Pstruh s kapary

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat