Prostreno.cz

Rybí pánev se zeleninou

Pestrá rybí pánev je plná chuti – jemná ryba, slané olivy, zelenina a čerstvé bylinky, to vše dohromady tvoří toto úžasné jídlo.

Ohodnotit
(5 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 652 kJ / 155 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy4g
tuky16g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 700 g čerstvých filet z tresky - nebo jiných bílých ryb
  • 1 ks bílá cibule - oloupaná , nakrájená na plátky
  • 2 ks velká masitá rajčata - nakrájená na plátky
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 2 lžíce másla
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky drceného barevného pepře
  • 5 lístků bazalky
  • 10 ks zelených oliv bez pecky - překrojených
  • 3 snítky zelené petrželky - bez stonku

Postup přípravy

  1. Rybí filety nakrájejte na kousky.
  2. V pánvi rozehřejte olej a máslo.
  3. Do pánve nasypte nakrájenou cibuli , přidejte nakrájená rajčata a překrojené olivy . Zeleninu za občasného promíchání duste 5 minut .
  4. Zeleninu dejte vařečkou ke kraji pánve a k zelenině přidejte rybí filety.
  5. Rybu osolte, opepřete a duste 15 - 20 minut , podle velikosti a druhu rybího filé .
  6. Během dušení rybí filety otočte a posypte je bylinkami .
  7. Nakonec pokapejte rybu citronovou šťávou .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    16,80g
  • Sacharidy:

    86,80g
    • Cukry:

      13,04g
  • Tuky:

    199,65g
  • Vláknina:

    32,00g

Aktivita pro spálení: 155 kcal

19

minut jízdy na kole

14

minut běhu

46

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Rybí pánev se zeleninou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat