Prostreno.cz

Grilovaný sumec

Grilovaný sumec , marinovaný se šalvěji a česnekem.

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 45min

    20min příprava

    25min vaření

  • 421 kJ / 100 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny0g
sacharidy3g
tuky10g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 4 porce sumce 180 g - nebo losos
  • 1 lžička soli
  • Na marinádu
  • 1 ks cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 4 lžíce oleje
  • 1 snítka čerstvé šalvěje
  • 0.5 lžičky mleté sladké papriky

Postup přípravy

  1. Mletou sladkou papriku , oloupanou , nadrobno nakrájenou cibuli ,oloupaný , na plátky nakrájený česnek , olej a nasekané lístky šalvěje smíchejte v misce, do které položte porce sumce, marinujte v chladničce minimálně 4 hodiny , během marinování porce ryby otočte.
  2. Ryby otřete lehce papírovou utěrkou a grilujte na středně předehřátém grilu 15 – 25 minut . Doba grilování závisí na velikosti porce ryby. Ryby osolte až před podáváním .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    32,08g
  • Sacharidy:

    151,54g
    • Cukry:

      5,82g
  • Tuky:

    125,88g
  • Vláknina:

    4,60g

Aktivita pro spálení: 100 kcal

12

minut jízdy na kole

9

minut běhu

29

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Dušené houby na toastu

(21 hlasů)

Toasty s rajčaty

(24 hlasů)

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(21 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Grilovaný sumec

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat