Prostreno.cz

Rybí špejle s paprikou a cibulí

Marinovaná , grilovaná treska s cibulí a červenou paprikou.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 1h a 5min

    45min příprava

    20min vaření

  • 1216 kJ / 290 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy7g
tuky29g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 650 g čerstvé , nebo chlazené tresky
  • 1 ks velká červená paprika
  • 2 ks oloupané cibule
  • Na marinádu
  • 0.5 lžíce strouhaného zázvoru
  • 1 lžička bio sypkého kuřecího vývaru
  • 80 ml citronové šťávy
  • 4 lžíce oleje
  • 3 lžíce bio sójové omáčky
  • 0.5 lžičky medu
  • 1 lžička hořčičných semínek

Postup přípravy

  1. V misce smíchejte strouhaný zázvor, sypký vývar ,citronovou šťávu, med ,sójovou omáčku , hořčičná semínka a olej .
  2. Rybu nakrájejte na kostky , vložte do připravené směsi , lehce promíchejte a nechte 30 minut v chladu.
  3. Papriku a oloupanou cibuli nakrájejte na stejně velké kousky .
  4. Na špejle navlečte střídavě rybu , cibuli a papriku.
  5. Grilujte na středně předehřátém grilu přibližně 20 minut , nebo až bude ryba hotová , často otáčejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    39,70g
  • Sacharidy:

    151,50g
    • Cukry:

      91,60g
  • Tuky:

    144,10g
  • Vláknina:

    16,00g

Aktivita pro spálení: 290 kcal

36

minut jízdy na kole

27

minut běhu

86

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rybí špejle s paprikou a cibulí

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat