Prostreno.cz

Komentáře k receptu

Míša 09.08.2023

Hele to se neboj že bys nevěděla co máš dělat s penězi. Já mám jednu známou a ta to všechno dává do rodiny a říká jak je šťastná. Že vlastně k životu skoro nic víc než tu rodinu nepotřebuje. A to je dobře že se takto našla.

Veronika 09.08.2023

Jako to máte sice pravdu, ale co bych pak jako s těmi penězi dělala? Je pravda že bych si možná od zgastro .cz třeba mohla koupit nějaké titanové nádobí, ale to je tak asi všechno. Já toho moc nepotřebuji. Jsem více soběstačná a nechci být na nikom závislá.

Míša 09.08.2023

Jo tak to máš teda ale opravdu velkou pravdu že hodně věcí si odříkáme a přitom by stačilo si jen třeba více vydělávat, že? A nebo neposílat manžela stále do hospody když nám říká že ho to doma už prostě nebaví.

Veronika 08.08.2023

Udělat pro děti a manžela jen to nejlepší, to je tak nějak moje motto a nechci se ho pravda vůbec vzdávat. Pro sebe si často nekoupím ani kvalitní oblečení, ale jídlo a pití musí mít moje děti jen to nejlepší. Zvláštní život to je být rodičem.

Anonym 26.08.2022

Anonym 25.08.2022

Anonym 24.08.2022

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat