Prostreno.cz

Dušená ryba s koprem

Dušená ryba s chutnou omáčkou ze smetany a bílého vína .

Ohodnotit
(4 hlasů)
04.10.2022 lanvin
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

1387 kJ / 331 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost


Ingredience na


Postup přípravy

  1. Filé ryby nakrájejte na stejně velké kousky .
  2. Oloupejte a nakrájejte cibuli.
  3. Ve větším rendlíku na rozehřátém oleji s máslem nechte zpěnit cibuli.
  4. Přidejte víno , kuličky pepře, nového koření , bobkové listy a sůl . Přiveďte k varu a vařte 10 minut.
  5. Ve smetaně rozmíchejte mouku a smetanu přilijte k vínu . Promíchejte a vařte 5 minut .
  6. Do připravené omáčky vložte kousky ryby a na mírném ohni duste 15 minut ,případně déle , podle toho,jak velké jsou kousky ryby.
  7. Ke konci dušení posypte ryby nakrájeným koprem , dochuťte omáčku citronovou šťávou a podle chuti přidejte sůl .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    42,90 g
  • Sacharidy:

    295,80 g
    • Cukry:

      19,00 g
  • Tuky:

    241,55 g
  • Vláknina:

    90,00 g

Aktivita pro spálení:

331 kcal
41

minut jízdy na kole

31

minut běhu

98

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dušená ryba s koprem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba