Prostreno.cz

Telecí játra na žampionech

Telecí játra na bílém víně se žampióny .

07.11.2022 sun
40min

15min příprava

25min vaření

436 kJ / 104 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěná játra nakrájejte na plátky.
  2. Oloupanou šalotku nakrájejte na tenké plátky a orestujte ji spolu s telecími játry na rozehřátém oleji s máslem .
  3. Podlijte bílým vínem a duste 5 minut .
  4. Přidejte nakrájené žampiony a duste 15 minut.
  5. Před servírováním dochuťte solí a pepřem a hustě posypte petrželkou .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    143,22 g
  • Sacharidy:

    93,96 g
    • Cukry:

      24,49 g
  • Tuky:

    63,49 g
  • Vláknina:

    21,00 g

Aktivita pro spálení:

392 kcal
49

minut jízdy na kole

37

minut běhu

117

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

Petrželka

36 kcal / 100g
B3 g
S6 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Telecí játra na žampionech

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba