Prostreno.cz

Polévka se sušenými a čerstvými houbami

Zeleninový vývar přidá polévce na chuti . Polévka s houbami a divokou rýži chutná skvěle .

09.01.2023 lanvin
55min

20min příprava

35min vaření

309 kJ / 73 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Sušené houby nasypte do menší misky a zalijte je vývarem.
  2. V hrnci na oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli .
  3. Přidejte, celer, mrkev a restujte přibližně 3 minuty .
  4. Do hrnce přidejte vývar , namočené houby, sušený tymián , nakrájené žampiony a polévku přiveďte k varu , vařte 20 minut .
  5. Do polévky vmíchejte vařenou rýži a na mírném ohni vařte ještě 5 minut. Polévku podle chuti osolte a opepřete.
  6. Před podávání posypte polévku nakrájenou petrželkou , můžete ozdobit čerstvým tymiánem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    118,98 g
  • Sacharidy:

    463,51 g
    • Cukry:

      19,37 g
  • Tuky:

    53,54 g
  • Vláknina:

    58,60 g

Aktivita pro spálení:

562 kcal
70

minut jízdy na kole

53

minut běhu

167

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka se sušenými a čerstvými houbami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba