Prostreno.cz

Křupavý zelný salát s kapustou

Salát z bílého zelí a kapusty s koprovou zálivkou .

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 45min

    45min příprava

  • 209 kJ / 50 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy5g
tuky2g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. V míse prošlehejte majonézu, ocet , kopr, cukr, česnek a pepř.
  2. Z kapusty oddělte tmavě zelené listy. Světlejší křehké listy kapusty nakrájejte na velmi tenké nudličky a nasypte je do mísy.
  3. Bílé zelí nakrájejte na velmi tenké nudličky a přidejte je ke kapustě.
  4. Zelí a kapustu jemně osolte a rukou prohněťte , nechte chvíli odpočinout.
  5. K zelí a kapustě přidejte zálivku , cibulku a vše lehce promíchejte .
  6. Posypte mandlemi a hned podávejte .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    43,18g
  • Sacharidy:

    206,08g
    • Cukry:

      6,20g
  • Tuky:

    56,81g
  • Vláknina:

    16,50g

Aktivita pro spálení: 50 kcal

6

minut jízdy na kole

4

minut běhu

14

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Křupavý zelný salát s kapustou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat