Prostreno.cz

Krůtí maso s růžičkovou kapustou

Růžičková kapusta má výraznou chuť a skvěle se hodí ke krůtímu masu.

30.04.2023 Mikeš
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

495 kJ / 118 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou šalotku a česnek nakrájejte na tenké plátky, očištěnou růžičkovou kapustu překrojte na polovinu.
  2. Maso nakrájejte na menší kousky.
  3. V kastrolu nechte rozehřát olej a máslo, přidejte šalotku a nechte ji zesklovatět.
  4. Přidejte česnek, maso, víno, podle chuti osolte, opepřete a duste, až je maso skoro měkké.
  5. K masu nasypte růžičkovou kapustu, vše dochuťte sójovou omáčkou a duste na mírném ohni, až bude maso a růžičková kapusta měkká. Pokud je třeba přidejte trochu vína nebo vývaru.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    227,68 g
  • Sacharidy:

    84,52 g
    • Cukry:

      27,77 g
  • Tuky:

    51,51 g
  • Vláknina:

    20,12 g

Aktivita pro spálení:

465 kcal
58

minut jízdy na kole

44

minut běhu

138

minut uklízení






Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Krůtí maso s růžičkovou kapustou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba