Prostreno.cz

Hovězí na černém pivu

Maso připravte nejlépe den dopředu, druhý den chutná ještě lépe.

Ohodnotit
(5 hlasů)
  • 2h a 50min

    20min příprava

    2h a 30min vaření

  • 896 kJ / 214 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy19g
tuky10g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 700 g hovězího masa - zadní, plec ,kližka
  • 1 lžička soli
  • 1 lžička mleté uzené papriky - nebo klasické
  • 3 špetky mletého pepře
  • 5 lžic oleje
  • 2 ks bílé cibule - oloupané , nakrájené na plátky
  • 1 ks velká červená paprika - nakrájená na kostičky
  • 1 ks větší mrkev - oloupaná ,nakrájená na kostičky
  • 6 kuliček nového koření
  • 2 ks bobkové listy
  • 500 ml masového vývaru
  • 500 ml černého piva
  • Na obalení
  • 1 hrnek hladké mouky

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky a obalte ho v hladké mouce .
  2. V hrnci zahřejte olej a maso opečte ze všech stran .
  3. Maso posypte mletou paprikou ,mletým pepřem, osolte, přidejte na plátky nakrájenou cibuli , bobkový list ,nové koření, vývar ,pivo, maso přikryjte a duste 70 minut .
  4. K masu přidejte nakrájenou mrkev , nakrájenou papriku a maso duste odkryté doměkka.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    54,50g
  • Sacharidy:

    203,50g
    • Cukry:

      10,20g
  • Tuky:

    129,85g
  • Vláknina:

    55,00g

Aktivita pro spálení: 214 kcal

26

minut jízdy na kole

20

minut běhu

63

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Hovězí na černém pivu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat