Prostreno.cz

Pražma s červenou cibulí

Dobré ryby si žádají jednoduchou úpravu. Středomořská kuchyně je úžasná – geniální ve své jednoduchosti a použitých surovinách. Tentokrát je to italská inspirace s pražmou.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 1h a 5min

    20min příprava

    45min vaření

  • 1916 kJ / 458 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy5g
tuky48g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 4 porce filé pražmy - á 180 - 200 g
  • 4 plátky másla
  • 2 ks červené cibule
  • 2 lžíce másla
  • 1 lžíce oleje
  • 1 lžička soli
  • 4 špetky mletého pepře

Postup přípravy

  1. Cibuli oloupejte a nakrájejte ji na tenké plátky.
  2. Rybí filety osolte ,opepřete a uložte je do menší zapékací misky .
  3. Na filety položte plátky másla a dejte je na 20 minut do trouby předehřáté na 180°C.
  4. V rendlíku na 2 lžících másla a lžíci oleje nechte zesklovatět cibuli .
  5. Rybu podávejte s cibulí .

TIP:

K přípravě receptu můžete použít i jiné ryby.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    12,60g
  • Sacharidy:

    73,60g
    • Cukry:

      11,80g
  • Tuky:

    265,05g
  • Vláknina:

    26,00g

Aktivita pro spálení: 458 kcal

57

minut jízdy na kole

43

minut běhu

136

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pražma s červenou cibulí

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat