Prostreno.cz

Hovězí s bylinkami a steakovou omáčkou

Díky bylinkám a steakové omáčce má maso skvělou chuť.

22.06.2023 Mikeš
2h a 55min

25min příprava

2h a 30min vaření

946 kJ / 226 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Cibuli nasypte do rendlíku se 3 lžícemi rozpuštěného másla , přidejte 2 špetky soli , 1 lžičku krystalového cukru a za občasného míchání duste na mírném ohni 10 – 15 minut , až cibule zkaramelizuje . Během dušení můžete k cibuli přidat 3 lžíce červeného vína. Hotovou cibuli dejte stranou.
  2. Hovězí maso nakrájejte na kostky , obalte ho v hladké mouce a opečte ze všech stran v kastrolu na rozehřátém oleji se lžící másla .
  3. Přidejte česnek , bylinky , vývar , víno , steakovou omáčku osolte , opepřete a maso duste doměkka.
  4. K měkkému masu vmíchejte připravenou cibuli .
  5. Podávejte posypané petrželkou a s oblíbenými těstovinami .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    257,44 g
  • Sacharidy:

    465,40 g
    • Cukry:

      25,91 g
  • Tuky:

    208,93 g
  • Vláknina:

    30,42 g

Aktivita pro spálení:

1241 kcal
155

minut jízdy na kole

118

minut běhu

370

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g

Worcestrová omáčka

78 kcal / 100g
B1 g
S15 g
T0,25 g

vývar

10 kcal / 100g
B1,5 g
S7,5 g
T0,8 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí s bylinkami a steakovou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba