Prostreno.cz

Rajčatové čatní k masu

Rajčatové čatní je sladkokyselá a kořeněná omáčka, která skvěle doplní maso, sýry nebo indická jídla.

12.07.2023 lentilka
50min

20min příprava

30min vaření

238 kJ / 56 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. V hrnci rozehřejte olej, přisypte hořčičná semínka, nakrájenou cibuli a 3 minuty míchejte.
  2. Přidejte oloupaná, nakrájená rajčata, propláchnuté rozinky, nakrájený česnek, cukr, ocet, chilli papričku, zázvor a vařte odkryté 25 minut. Často míchejte.
  3. Horké čatní dejte do skleniček, uzavřete je víčky a otočte je dnem vzhůru.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    26,91 g
  • Sacharidy:

    179,33 g
    • Cukry:

      124,81 g
  • Tuky:

    55,92 g
  • Vláknina:

    22,62 g

Aktivita pro spálení:

210 kcal
26

minut jízdy na kole

20

minut běhu

62

minut uklízení





Podobné recepty

Recept na lehký bramborový salát

(2 hlasů)
50min
192 kJ

Česnekový flatbread

1h a 10min
1068 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rajčatové čatní k masu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba