Prostreno.cz

Treska s tymiánovou omáčkou

Treska dušená v troubě s tymiánem a česnekem.

Ohodnotit
(5 hlasů)
  • 55min

    20min příprava

    35min vaření

  • 360 kJ / 86 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy4g
tuky4g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 4 porce filet z tresky - á 180 g
  • 1 lžička soli
  • 1 stroužek prolisovaného česneku
  • 250 ml smetany na vaření
  • 150 ml zeleninového vývaru
  • 1 lžíce nastrouhané citronové kůry
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • 4 lžíce čerstvých lístků tymiánu
  • Na ozdobu
  • 4 snítky čerstvého tymiánu

Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 170°.
  2. Ryby osolte.
  3. V zapékací misce smíchejte smetanu, česnek, vývar, tymián, citronovou kůru a šťávu.
  4. Osolené porce ryby vložte do smetany a zapékací misku dejte do trouby.
  5. Duste odkryté 30 - 35 minut.
  6. Hotové ryby ozdobte čerstvým tymiánem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    31,50g
  • Sacharidy:

    59,60g
    • Cukry:

      6,00g
  • Tuky:

    15,00g
  • Vláknina:

    16,00g

Aktivita pro spálení: 86 kcal

10

minut jízdy na kole

8

minut běhu

25

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Treska s tymiánovou omáčkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat