Prostreno.cz

Polévka z červené řepy s tymiánem

Polévkový krém z červené řepy se zakysanou smetanou a dýňovými semínky .

25.07.2023 lentilka
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

484 kJ / 115 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Červenou řepu a cibuli oloupejte a nakrájejte na kostičky.
  2. Cibuli nechte zesklovatět na másle.
  3. Přidejte řepu, celý pepř, bobkový list ,tymián a řepu zalijte vývarem. Vařte ,až je řepa měkká.
  4. Z polévky vyndejte děrovanou lžící bobkový list , kuličky pepře a tymián.
  5. Polévku rozmixujte, přilijte mléko ,podle chuti polévku osolte a nechte ji projít varem .
  6. Polévku podávejte posypanou dýňovými semínky. Podle chuti můžete přidat zakysanou smetanu .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    44,92 g
  • Sacharidy:

    82,12 g
    • Cukry:

      46,44 g
  • Tuky:

    84,12 g
  • Vláknina:

    18,80 g

Aktivita pro spálení:

205 kcal
25

minut jízdy na kole

19

minut běhu

61

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

Čerstvý tymián

101 kcal / 100g
B5 g
S24 g
T1 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g

mléko

61 kcal / 100g
B3 g
S4 g
T3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka z červené řepy s tymiánem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba