Prostreno.cz

Hovězí na červeném víně

Červené víno a čerstvé houby dodávají masu skvělou chuť.

14.08.2023 Mikeš
2h a 55min

25min příprava

2h a 30min vaření

699 kJ / 167 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. K přípravě je nejlépe použít malé, čerstvé lesní houby , malinké nechte vcelku , nebo je jen překrojte.
  2. Maso nakrájejte na širší nudličky .
  3. Očištěný pórek nakrájejte na nudličky .
  4. Maso nejprve orestujte na másle s olejem.
  5. Přidejte víno , vodu ve které rozmíchejte bio sypký vývar , bobkový list a česnek ,přikryjte a duste hodinu.
  6. K masu přidejte houby , rajčatový protlak , podle chuti osolte, opepřete , dochuťte sójovou omáčkou a duste, až bude maso měkké .
  7. K měkkému masu přidejte nakrájený pórek a duste ještě 5 minut .
  8. Omáčku zahustěte kukuřičným škrobem rozmíchaném v malém množství vody.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    49,10 g
  • Sacharidy:

    278,80 g
    • Cukry:

      15,00 g
  • Tuky:

    200,18 g
  • Vláknina:

    56,00 g

Aktivita pro spálení:

167 kcal
20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

49

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí na červeném víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba