Prostreno.cz

Vepřové kotlety s hruškami

Hrušky se skvěle hodí nejen do sladkých jídel, ale i do slaných . Skvěle dochutí i vepřové maso .

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 1h a 35min

    20min příprava

    1h a 15min vaření

  • 549 kJ / 131 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy1g
tuky11g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 4 ks vepřové kotlety bez kostí - á 180 g
  • 4 lžíce rostlinného oleje
  • 4 špetky soli
  • 2 lžíce hrubozrnné hořčice
  • 250 ml masového vývaru
  • 3 ks tvrdší hrušky - nakrájené na plátky
  • 2 ks červené cibule - nakrájené na osminky

Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 190°C.
  2. Maso osolte a potřete hořčicí .
  3. V pekáčku na 4 lžících rozehřátého oleje maso z obou stran opečte.
  4. Kolem masa nasypte cibuli , maso podlijte vývarem a přikryté pečte v troubě 40 minut.
  5. Maso odkryjte, k masu přisypte nakrájené hrušky a pečte odkryté , až je maso měkké.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    33,50g
  • Sacharidy:

    12,50g
    • Cukry:

      3,00g
  • Tuky:

    126,80g
  • Vláknina:

    3,00g

Aktivita pro spálení: 131 kcal

16

minut jízdy na kole

12

minut běhu

39

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Krůtí prsa s houbami

(9 hlasů)

Slaninové brambory

(5 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Vepřové kotlety s hruškami

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat