Prostreno.cz

Komentáře k receptu

Anonym 10.09.2021

Anonym 03.11.2019

Anonym 26.05.2019

blesksoft 02.07.2018

Anonym 15.04.2018

Kuchař 04.04.2018

Lanvin, jste umělkyně, za 50 minut připálit kachnu, to pečete na 250°C? Patlat kachnu sójovkou, co vám ten ubohý pták udělal? Za 50 minut neupeču ani kuře.

Anonym 30.03.2018

Anonym 25.12.2017

Anonym 29.07.2017

Anonym 25.02.2017

snegurka 10.01.2017

Vidím že je pěkně propečená.

nevidím,že by tahle kačena byla spálená(neregistrovaná Pavla).Naopak je krásně propečená,přesně tak jak má být.K tomu kyselé zelí a bramborový knedlík mňamka*11**11*

Anonym 08.01.2017

Nevidím,že by tahle kachna byla spálená(neregistrovaná Pavla).Naopak vypadá nádherně vypečená a takhle má taky vypadat.K tomu kyselé zelí a bramborový knedlík,mňamka.*11**11*

kamila76 30.11.2016

klasika - krásně propečená!!!

kamila76 30.11.2016

Pavla 12.11.2016

Spálenou kachnu fakt nemusim... Ani ji neumíte upéct !!!!!!!

hedvika 07.06.2016

báječná

hedvika 08.05.2016

krásně vypečená

hedvika 27.04.2016

nejlepší

verrca 07.04.2016

mňam.. ale ten zadek tam byt nemusel... :-)

moniika 06.04.2016

moniika 06.04.2016

pěkně propečená

heenna 10.01.2016

jak ji to rajce podpira zadek :D

moniika 07.08.2015

Tereza7 07.07.2015

Anonym 10.03.2012

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat