Prostreno.cz

Rybí podkovy

Jednoduchý a snadný recept na přípravu štikozubce s omáčkou . Štikozubec je bílá ryba a obsahuje málo tuku .

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 55min

    20min příprava

    35min vaření

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy9g
tuky11g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 3 ks podkovy chlazeného štikozubce
  • 1 ks bílá cibule - oloupaná , nakrájená
  • 2 stroužky česneku - oloupaný , nakrájený
  • 1 lžička mleté sladké papriky
  • 150 ml zeleninového vývaru
  • 150 ml bílého vína
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 3 lžíce jemně nasekaných mandlí
  • 2 lžíce oleje
  • 1 lžíce másla
  • 1 lžička soli
  • Na ozdobu
  • 3 snítky zelené petrželky

Postup přípravy

  1. V rendlíku na oleji s máslem nechte zesklovatět nakrájenou cibuli .
  2. Přidejte česnek mletou papriku a promíchejte .
  3. Přidejte lžíci mouky, promíchejte a pomalu za stálého míchání přidejte víno , mandle a vařte za stálého míchání 5 minut.
  4. Přidejte vývar a vařte dalších 5 minut .
  5. Kousky štikozubce osolte , přidejte je do rendlíku a duste 20 minut . Ozdobte petrželkou .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    56,79g
  • Sacharidy:

    205,98g
    • Cukry:

      21,56g
  • Tuky:

    247,61g
  • Vláknina:

    54,00g



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rybí podkovy

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat