Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Naložené matjesy

lanvin
7hlasů
Hodnotit

3h a 20min

3h a 20min příprava

0min vaření

1223 kJ

energetická hodnota na 100g

150 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:19g tuky21g sacharidy9g bílkoviny

Recept na naložené matjesy s rozinkami.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 800 g rybích matjesů
  • 1 ks velké cibule
  • 1 ks citrónu
  • 250 ml olivového oleje
  • 100 g oliv
  • 3 lžíce rozinek
  • 2 lžíce provensálského koření
  • 4 ks bobkového listu
  • 1 lžička sušeného tymiánu
  • 1 lžička rozmarýnu
  • 1 lžička cukru
  • 200 ml octa

Postup přípravy

  • Ryby namočte na 3 hodiny do vody. Po třech hodinách ještě dobře propláchněte, nakrájejte na kousky, zalijte octem a po 2 minutách ocet slijte.
  • Do sklenice ukládejte kousky ryb, prokládejte nakrájenou cibulí, olivami, kořením, špetkou cukru a rozinkami. Plátky citrónu položte až nahoru. Zalijte olejem, sklenici zavřete a uložte v chladu na minimálně 2 dny.
Batátová polévka se špenátem

Batátová polévka se špenátem

3 hlasy
55min 344kJ 99 Kč
Bramborový salát s jogurtem

Bramborový salát s jogurtem

4 hlasy
45min 408kJ 55 Kč

Podobné recepty

Rychlokvašky

Rychlokvašky

15 hlasů
55min 198 kJ 65 Kč
Marinované tofu

Marinované tofu

6 hlasů
30min 134 kJ 85 Kč
Sterilovaná červená cibule

Sterilovaná červená cibule

13 hlasů
1h a 5min 660 kJ 75 Kč
Houby v soli

Houby v soli

13 hlasů
35min 44 kJ 36 Kč
Marinovaná cuketa

Marinovaná cuketa

9 hlasů
35min 126 kJ 45 Kč
Sterilované kvašené zelí s jeřabinami

Sterilované kvašené zelí s jeřabinami

11 hlasů
55min 380 kJ 60 Kč

Články nejen o vaření