Prostreno.cz

Marinované tofu

Nejlepší je tofu naložit do připravené marinády, dokáže přijmout chuť ostatních použitých přísad a pak si pochutnáte.

Ohodnotit
(6 hlasů)
  • 30min

    20min příprava

    10min vaření

  • 134 kJ / 32 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy5g
tuky1g

Ingredience na

  • 100 g sýra tofu
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžičky sterilovaného zeleného pepře
  • 1 ks čerstvého fenyklu
  • 150 ml zeleninového vývaru
  • 3 ks rajčat
  • 4 špetky mořské soli

Postup přípravy

  1. Tofu nakrájejte na plátky, oloupaný česnek a pepř nasekejte nadrobno. Posypte tofu česnekem, solí a pepřem a nechte 10 minut odležet.
  2. Očištěný fenykl nakrájejte na plátky a vložte do vývaru, vařte na 5 minut. Omytá rajčata nakrájejte na klínky.
  3. Tofu a rajčata položte na fenykl do hrnce, přikryjte a poduste 5 minut.
  4. Pak tofu uložte na talíře a přidejte rajčata s fenyklem a podávejte.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Marinované tofu

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat