Prostreno.cz

Komentáře k receptu

Anonym 20.03.2020

Anonym 26.01.2018

blesksoft 20.01.2018

Anonym 25.03.2017

Lepší je placky promazat domácím vyškvařeným sádlem. Studené jsou taky výborné. Někdo je sype mletým mákem.

Anonym 25.03.2017

kamila76 16.12.2016

kamila76 08.12.2016

kamila76 07.12.2016

klasika

kamila76 07.12.2016

kamila76 18.11.2016

Martaa 05.09.2016

To jsou lokše, že? Děkuji za recept, chodíváme na ně na vánoční trhy.

hedvika 18.05.2016

výborné,mnam

vivi11 16.05.2016

zajímavé :-)

hedvika 09.05.2016

hodně dobré

renda4141 29.04.2016

Ty dělávala moje babička.<3

Jana 29.04.2016

Máme elektrický sporák, můžu použít třeba pánev bez oleje?

hedvika 24.04.2016

ty jsou moc dobré

heenna 07.04.2016

super, to stoji za zkousku

Anonym 05.04.2016

Anonym 05.04.2016

ukládám a vyzkouším ,jsem zvědavá

konatovka 31.12.2015

Ty jsme doma dělávali často, kdy jsem byla jako dítě a moc mi chutnaly. Všechno bylo domácí, jako na každé vesnici.<3

konatovka 31.12.2015

alenab 25.10.2015

tyto placky znám od své tety, která už bohužel tu s námi není, ta je dávala postupně do veliké mísy, pokapala vždy máslem, posypala mákem, na to další - ježíš, to byla dobrůtka, když je dělám, vždy si na ni vzpomenu. dělám je asi stejně jak je recept - už od oka - ale vyvaluji na slabší placku.:-)

moniika 07.08.2015

Tereza7 11.07.2015

Tereza7 09.07.2015

jarmila67 18.02.2015

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat