Prostreno.cz

Komentáře k receptu

pamětnice 11.01.2019

Podle starých řezníků- mletá paprika tam nemá co dělat zalévat vodou také ne jen lehce podlévat, sůl a koření až je maso téměř měkké. Zahustit mozečkem strochou mouky nakonec česnek.

Anonym 13.02.2017

kamila76 28.08.2016

zabijačkový!!!! ten mohu!!!!

kamila76 28.08.2016

hedvika 20.06.2016

vynikající

hedvika 17.05.2016

ten miluju

heenna 16.05.2016

tak tak overena klasika

hedvika 07.05.2016

báječný guláš

kamila76 13.04.2016

Také jsme ho dělávali na zabijačkách. *15*

kamila76 13.04.2016

moniika 22.03.2016

klasika

konatovka 21.02.2016

konatovka 21.02.2016

Dělávali jsem ho při zabijačkách na vesnici. Já ho moc nemusela.*1*

moniika 04.07.2015

jarmila67 23.02.2015

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat