Prostreno.cz

Zabijačkový guláš

Tradiční český guláš.

05.02.2013 lanvin
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

764 kJ / 182 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso, játra, ledvinky a jazyk nakrájejte na kostky. Oloupanou cibuli nakrájejte na plátky.
  2. Na rozehřátém sádle nechte zesklovatět nadrobno nasekanou cibuli, přidejte maso, opečte a posypte mletou paprikou, pepřem, kmínem a solí. Vše podlijte vodou, aby bylo maso zcela pod vodou a duste doměkka.
  3. Asi 25 minut před koncem vaření přidejte játra, ledvinky a jazyk.
  4. Guláš dochuťte prolisovaným česnekem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    126,96 g
  • Sacharidy:

    51,48 g
    • Cukry:

      13,97 g
  • Tuky:

    97,47 g
  • Vláknina:

    11,37 g

Aktivita pro spálení:

361 kcal
45

minut jízdy na kole

34

minut běhu

107

minut uklízení





Podobné recepty

Guláš z uzeného masa

(12 hlasů)
1h a 10min
783 kJ

Guláš v římském hrnci

(9 hlasů)
2h a 35min
484 kJ

Jehněčí guláš se zelím

(14 hlasů)
1h a 35min
486 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Brokolicová omeleta

50min
(23 hlasů)

Ovesná kaše přes noc

5min
(2 hlasů)

Omeleta s banánem

20min
(13 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Zabijačkový guláš

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba