Prostreno.cz

Jarní nádivka

Klasická nádivka na velikonoční stůl.

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 1h a 10min

    25min příprava

    45min vaření

  • 989 kJ / 236 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy26g
tuky9g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Rohlíky nasypte do větší mísy,vajíčka důkladně našlehejte v mléce, přidejte k nim sůl, pepř a majoránku,směsí přelijte rohlíky a nechte je nasát. Vzniklá hmota by neměla být řídká, ale ani hustá
  2. Bůček povařte, nechte vychladnout ,pak ho nakrájejte na kostky a přidejte k rohlíkům s vajíčky
  3. Promíchejte, přidejte česnek,přisypte kopřivy, pažitku, petrželku a nakonec vmíchejte prášek do pečiva.
  4. Pekáček,nebo plech vymažte sádlem a do pekáčku nalijte těsto.
  5. Troubu předehřejte na 200°C a nádivku upečte dozlatova




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Jarní nádivka

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat