Prostreno.cz

Jarní nádivka

Klasická nádivka na velikonoční stůl.

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 1h a 10min

    25min příprava

    45min vaření

  • 860 kJ / 205 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy23g
tuky7g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Rohlíky nasypte do větší mísy,vajíčka důkladně našlehejte v mléce, přidejte k nim sůl, pepř a majoránku,směsí přelijte rohlíky a nechte je nasát. Vzniklá hmota by neměla být řídká, ale ani hustá
  2. Bůček povařte, nechte vychladnout ,pak ho nakrájejte na kostky a přidejte k rohlíkům s vajíčky
  3. Promíchejte, přidejte česnek,přisypte kopřivy, pažitku, petrželku a nakonec vmíchejte prášek do pečiva.
  4. Pekáček,nebo plech vymažte sádlem a do pekáčku nalijte těsto.
  5. Troubu předehřejte na 200°C a nádivku upečte dozlatova



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    78,40g
  • Sacharidy:

    278,96g
    • Cukry:

      19,40g
  • Tuky:

    155,88g
  • Vláknina:

    75,00g

Aktivita pro spálení: 205 kcal

25

minut jízdy na kole

19

minut běhu

61

minut uklízení



Podobné recepty

Velikonoční zeleninová nádivka

(7 hlasů)
1h a 15min
651 kJ

Bramborová nádivka

(16 hlasů)
1h a 30min
504 kJ

Cuketová nádivka

(11 hlasů)
40min
1303 kJ
Více receptů

Celkem 3 komentářů

heenna
27.04.2016
moniika
20.03.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Jarní nádivka

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat