Prostreno.cz

Kopřivová nádivka s chřestem

Velikonoční nádivka, tentokrát s houbami a chřestem.

Ohodnotit
(6 hlasů)
  • 1h a 10min

    20min příprava

    50min vaření

  • 625 kJ / 149 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy20g
tuky4g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Rohlíky nakrájejte na kolečka, zalijte mlékem a nechte stát, dokud se tekutina do nich nenasákne.
  2. Mezitím poduste na másle a na drobně pokrájené cibuli očištěné a na plátky nakrájené houby. Osolte a opepřete.
  3. Vychladlé houby přidejte k rohlíkům, přidejte rozšlehaná vejce, nasekané bylinky, prolisovaný česnek, podravku a celou důkladně promíchanou směs dejte do máslem vymazané zapékací mísy a ve středně vyhřáté troubě pečte 30-35 minut dozlatova.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    53,90g
  • Sacharidy:

    186,66g
    • Cukry:

      23,00g
  • Tuky:

    182,53g
  • Vláknina:

    36,00g

Aktivita pro spálení: 149 kcal

18

minut jízdy na kole

14

minut běhu

44

minut uklízení



Podobné recepty

Velikonoční zeleninová nádivka

(7 hlasů)
1h a 15min
651 kJ

Bramborová nádivka

(16 hlasů)
1h a 30min
504 kJ

Cuketová nádivka

(11 hlasů)
40min
1303 kJ
Více receptů

Celkem 3 komentářů

heenna
27.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Kopřivová nádivka s chřestem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat