Prostreno.cz

Kopřivová nádivka s chřestem

Velikonoční nádivka, tentokrát s houbami a chřestem.

Ohodnotit
(6 hlasů)
  • 1h a 10min

    20min příprava

    50min vaření

  • 698 kJ / 166 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Rohlíky nakrájejte na kolečka, zalijte mlékem a nechte stát, dokud se tekutina do nich nenasákne.
  2. Mezitím poduste na másle a na drobně pokrájené cibuli očištěné a na plátky nakrájené houby. Osolte a opepřete.
  3. Vychladlé houby přidejte k rohlíkům, přidejte rozšlehaná vejce, nasekané bylinky, prolisovaný česnek, podravku a celou důkladně promíchanou směs dejte do máslem vymazané zapékací mísy a ve středně vyhřáté troubě pečte 30-35 minut dozlatova.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Kopřivová nádivka s chřestem

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat