Prostreno.cz

Kopřivová nádivka s chřestem

Velikonoční nádivka, tentokrát s houbami a chřestem.

28.03.2013 lentilka
1h a 10min

20min příprava

50min vaření

657 kJ / 157 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Rohlíky nakrájejte na kolečka, zalijte mlékem a nechte stát, dokud se tekutina do nich nenasákne.
  2. Mezitím poduste na másle a na drobně pokrájené cibuli očištěné a na plátky nakrájené houby. Osolte a opepřete.
  3. Vychladlé houby přidejte k rohlíkům, přidejte rozšlehaná vejce, nasekané bylinky, prolisovaný česnek, podravku a celou důkladně promíchanou směs dejte do máslem vymazané zapékací mísy a ve středně vyhřáté troubě pečte 30-35 minut dozlatova.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    156,02 g
  • Sacharidy:

    521,78 g
    • Cukry:

      39,82 g
  • Tuky:

    122,19 g
  • Vláknina:

    53,37 g

Aktivita pro spálení:

1008 kcal
126

minut jízdy na kole

96

minut běhu

300

minut uklízení





Podobné recepty

Velikonoční zeleninová nádivka

(7 hlasů)
1h a 15min
659 kJ

Bramborová nádivka

(16 hlasů)
1h a 30min
511 kJ

Cuketová nádivka

(11 hlasů)
40min
1201 kJ
Více receptů

Celkem 3 komentářů

Avatar
Avatar heenna
27.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kopřivová nádivka s chřestem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba