Prostreno.cz

Bageta s restovanými kopřivami

Bageta se sýrem ricotta a kopřivami.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 40min

    20min příprava

    20min vaření

  • 851 kJ / 203 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy18g
tuky13g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Omyté, osušené a nasekané kopřivy orestujte na lžíci másla. Podle chuti osolte a opepřete.
  2. Troubu předehřejte na 200 °C.
  3. Na plech s pečicím papírem uložte plátky bagety a opečte je do křupava (8-10 minut).
  4. Každý plátek bagety pomašlujte olejem a opepřete.
  5. Plátky bagety potřete sýrem ricotta a restovanými kopřivami.
  6. Můžete ještě pokapat olivovým olejem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    28,81g
  • Sacharidy:

    128,86g
    • Cukry:

      9,20g
  • Tuky:

    115,10g
  • Vláknina:

    28,00g

Aktivita pro spálení: 203 kcal

25

minut jízdy na kole

19

minut běhu

60

minut uklízení



Podobné recepty

Zapékaná bageta

(14 hlasů)
30min
1518 kJ

Rozpečená bylinková bageta

(15 hlasů)
15min
1190 kJ

Česneková bagetka

(14 hlasů)
30min
1488 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Bageta s restovanými kopřivami

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat