Prostreno.cz

Pstruh v křenovém listu

Pstruh se špenátem.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 60min

    15min příprava

    45min vaření

  • 412 kJ / 98 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy5g
tuky9g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Pstruha omyjte, osušte, potřete česnekem, osolte a každou porci zabalte do dvou křenových listů.
  2. Každou porci položte na máslem potřený čtverec alobalu, zavřete a pečte v troubě vyhřáté na 190 °C asi 25-30 minut.
  3. Před konzumací křenové listy odstraňte.
  4. Jako přílohu podávejte baby špenát, který spařte a ochuťte česnekem orestovaným na olivovém oleji, solí a bílým pepřem.
  5. Vše posypte na másle orestovaným pórkem a podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    50,81g
  • Sacharidy:

    152,84g
    • Cukry:

      12,00g
  • Tuky:

    190,26g
  • Vláknina:

    31,59g

Aktivita pro spálení: 98 kcal

12

minut jízdy na kole

9

minut běhu

29

minut uklízení



Podobné recepty

Pstruh se šunkou

(11 hlasů)
40min
473 kJ

Pstruh na sádle

(9 hlasů)
45min
639 kJ

Pstruh na víně

(10 hlasů)
50min
691 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Pstruh v křenovém listu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat