Prostreno.cz

Pstruh v křenovém listu

Pstruh se špenátem.

15.07.2013 lentilka
60min

15min příprava

45min vaření

830 kJ / 198 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Pstruha omyjte, osušte, potřete česnekem, osolte a každou porci zabalte do dvou křenových listů.
  2. Každou porci položte na máslem potřený čtverec alobalu, zavřete a pečte v troubě vyhřáté na 190 °C asi 25-30 minut.
  3. Před konzumací křenové listy odstraňte.
  4. Jako přílohu podávejte baby špenát, který spařte a ochuťte česnekem orestovaným na olivovém oleji, solí a bílým pepřem.
  5. Vše posypte na másle orestovaným pórkem a podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    50,81 g
  • Sacharidy:

    153,84 g
    • Cukry:

      12,00 g
  • Tuky:

    190,76 g
  • Vláknina:

    31,59 g

Aktivita pro spálení:

198 kcal
24

minut jízdy na kole

18

minut běhu

59

minut uklízení





Podobné recepty

Pstruh se šunkou

(11 hlasů)
40min
704 kJ

Pstruh na sádle

(9 hlasů)
45min
1060 kJ

Pstruh na víně

(10 hlasů)
50min
653 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pstruh v křenovém listu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba