Prostreno.cz

Pikantní marinovaná dýně

Dýně v pomerančové šťávě.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 30min

    15min příprava

    15min vaření

  • 228 kJ / 54 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny0g
sacharidy10g
tuky0g

Ingredience na

  • 500 g dýně hokkaido - nakrájené na kousky
  • 1 l pomerančové šťávy
  • 500 ml ovocného octa
  • 2 špetky soli
  • 100 g pískového cukru
  • 30 g čerstvého zázvoru
  • 1 ks chilli papričky - bez semínek
  • 1 stonek citronové trávy

Postup přípravy

  1. Kousky dýně, pomerančový džus, ocet, sůl, cukr, zázvor, chilli a citrónovou trávu vařte, dokud není dýně uvařená“ al dente“, nesmí být příliš měkká.
  2. Nechte marinovat minimálně přes noc v lednici.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pikantní marinovaná dýně

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat