Prostreno.cz

Krevetová polévka

polévka s krevetami ,vínem a rajčaty
29.03.2014 Mikeš
50min

15min příprava

35min vaření

465 kJ / 111 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V hrnci rozehřejte máslo , olivový olej ,přidejte nakrájenou cibuli, česnek a bazalku,restujte 3 minuty
  2. Zaprašte moukou,mouku nechte zezlátnout a pak postupně za stálého míchání přidejte vývar, brandy, víno a nakrájená rajčata,přiveďte k varu, vařte 25 minut.
  3. Přidejte krevety,rozdrobený sýr a smetanu , vařte 5 minut.
  4. Polévku rozmixujte ponorným mixerem
  5. Podle chuti osolte a opepřete
  6. Podávejte posypané petrželkou

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    126,00 g
  • Sacharidy:

    138,63 g
    • Cukry:

      20,05 g
  • Tuky:

    153,22 g
  • Vláknina:

    8,80 g

Aktivita pro spálení:

399 kcal
49

minut jízdy na kole

38

minut běhu

119

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

vývar

10 kcal / 100g
B1,5 g
S7,5 g
T0,8 g

sýr feta

264 kcal / 100g
B14 g
S4 g
T21 g

Sušená bazalka

233 kcal / 100g
B22 g
S48 g
T4 g

hladká mouka

364 kcal / 100g
B10 g
S76 g
T1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Krevetová polévka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba