Prostreno.cz

Noky s kedlubnovým zelím a slaninou

Rychlý oběd s kedlubnovým zelím.

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 618 kJ / 147 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy16g
tuky8g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Cibuli oloupejte a nakrájejte.
  2. Kedlubny také oloupejte a nastrouhejte nebo nakrájejte na jemné nudličky.
  3. Sádlo rozehřejte v kastrolu, přidejte cibuli, kedlubny, poprašte kmínem i solí a lehce osmahněte, zasypte moukou, podlijte několika lžícemi vody a poduste doměkka; trvá to deset až dvanáct minut.
  4. Nakonec zakápněte trochou octa a dochuťte cukrem. Mezitím uvařte doměkka bramborové noky.
  5. Slaninu pokrájejte na špalíčky, ty vyškvařte nasucho na pánvi, pak vmíchejte kousek másla a minutu opékejte.
  6. Noky podávejte se slaninou a zelím, ozdobené majoránkou.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Noky s kedlubnovým zelím a slaninou

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat