Prostreno.cz

Noky s kedlubnovým zelím a slaninou

Rychlý oběd s kedlubnovým zelím.

21.04.2014 Mikeš
45min

15min příprava

30min vaření

600 kJ / 143 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Cibuli oloupejte a nakrájejte.
  2. Kedlubny také oloupejte a nastrouhejte nebo nakrájejte na jemné nudličky.
  3. Sádlo rozehřejte v kastrolu, přidejte cibuli, kedlubny, poprašte kmínem i solí a lehce osmahněte, zasypte moukou, podlijte několika lžícemi vody a poduste doměkka; trvá to deset až dvanáct minut.
  4. Nakonec zakápněte trochou octa a dochuťte cukrem. Mezitím uvařte doměkka bramborové noky.
  5. Slaninu pokrájejte na špalíčky, ty vyškvařte nasucho na pánvi, pak vmíchejte kousek másla a minutu opékejte.
  6. Noky podávejte se slaninou a zelím, ozdobené majoránkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    85,48 g
  • Sacharidy:

    229,75 g
    • Cukry:

      24,23 g
  • Tuky:

    117,31 g
  • Vláknina:

    26,70 g

Aktivita pro spálení:

543 kcal
67

minut jízdy na kole

51

minut běhu

162

minut uklízení





Podobné recepty

Gnocchi na rajčatech

(19 hlasů)
25min
327 kJ

Gnocchi s houbami

(14 hlasů)
30min
317 kJ

Cuketové gnocchi

(13 hlasů)
50min
315 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

ocet a cukr

387 kcal / 100g
B0 g
S100 g
T0 g

kedlubna

27 kcal / 100g
B1 g
S6 g
T0,1 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

hladká mouka

364 kcal / 100g
B10 g
S76 g
T1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Noky s kedlubnovým zelím a slaninou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba