Prostreno.cz

Vepřová panenka s rýží a sýrovou omáčkou

vepřová panenka s houbami ,paprikou a rýži
22.04.2014 lanvin
40min

15min příprava

25min vaření

784 kJ / 187 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na oleji orestujte na plátky pokrájenou cibuli, na plátky nakrájenou papriku , jemně nakrájený česnek a nakrájené houby ,míchejte 5 minut .
  2. Přidejte nakrájené maso a opékejte přibližně 10 minut ,podle chuti osolte a opepřete
  3. V rendlíku zahřejte mléko,přidejte tavený sýr a sýr Provolone ,vymíchejte dohladka .
  4. Maso podávejte se sýrovou omáčkou

TIP:

Provolone je polotvrdý pařený sýr původem z Itálie - lehce nasládlý


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    157,38 g
  • Sacharidy:

    358,29 g
    • Cukry:

      20,23 g
  • Tuky:

    108,26 g
  • Vláknina:

    7,06 g

Aktivita pro spálení:

797 kcal
99

minut jízdy na kole

75

minut běhu

237

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

sýr smetanový

350 kcal / 100g
B6 g
S2 g
T34 g

sůl a pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

sýr provolone

351 kcal / 100g
B25 g
S2 g
T26 g

vepřová panenka

143 kcal / 100g
B22 g
S0 g
T3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka s rýží a sýrovou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba