Prostreno.cz

Vepřová panenka s rýží a sýrovou omáčkou

vepřová panenka s houbami ,paprikou a rýži
Ohodnotit
(10 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 710 kJ / 169 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy19g
tuky8g

Ingredience na

  • 3 lžíce rostlinného oleje
  • 1 ks cibule
  • 1 ks zelená paprika
  • 1 stroužek česneku
  • 250 g žampiónů
  • 500 g vepřové panenské svíčkové
  • sůl a pepř
  • 125 g smetanového sýra
  • 220 g sýra Provolone
  • 80 ml mléka
  • 400 g vařené hnědé rýže

Postup přípravy

  1. Na oleji orestujte na plátky pokrájenou cibuli, na plátky nakrájenou papriku , jemně nakrájený česnek a nakrájené houby ,míchejte 5 minut .
  2. Přidejte nakrájené maso a opékejte přibližně 10 minut ,podle chuti osolte a opepřete
  3. V rendlíku zahřejte mléko,přidejte tavený sýr a sýr Provolone ,vymíchejte dohladka .
  4. Maso podávejte se sýrovou omáčkou

TIP:

Provolone je polotvrdý pařený sýr původem z Itálie - lehce nasládlý





Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka s rýží a sýrovou omáčkou

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat