Prostreno.cz

Kynutý bramborák

Křupavý bramborák se škvarkami sice není nic lehkého do žaludku, ale kdo by odolal.

27.01.2011 lanvin
60min

30min příprava

30min vaření

715 kJ / 170 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Brambory nastrouhejte na jemném struhadle a nechte chvíli stát.
  2. Slijte vodu, přidejte vejce, prolisovaný česnek, majoránku, mouku a na jemno nasekané škvarky. Pak přidejte v mléce vykynuté droždí. Nechte krátce odpočinout.
  3. Na oleji smažte malé placky - bramboráky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    54,60 g
  • Sacharidy:

    203,96 g
    • Cukry:

      9,73 g
  • Tuky:

    196,14 g
  • Vláknina:

    47,00 g

Aktivita pro spálení:

170 kcal
21

minut jízdy na kole

16

minut běhu

50

minut uklízení





Podobné recepty

Bramboráčky se zakysanou smetanou

(20 hlasů)
20min
204 kJ

Bramborák

(23 hlasů)
40min
364 kJ

Cuketové bramboráčky

(27 hlasů)
40min
442 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kynutý bramborák

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba